Warga Langit Terbuka II


Maaf dek terlalu sibuk blog ini tak terusik,setelah pulang dari bercuti ni barulah ada kesempatan nak menulis ,pun begitu otak aku ni masih kekeringan idea ,nampak gayanya biarlah “picture tell the story”,jadi buat semua aku kongsikan lagi pengalaman krew ‘Warga langit Terbuka ‘ untuk tatapan semua… hehe

 

pemandangan dari tepian gunung...

 

Indah dan dinginnya Gunung Kinabalu ...

Indah dan dinginnya Gunung Kinabalu ...

 

crew yg gigih untuk mencari 'angel' yg terbaik!

crew yg gigih untuk mencari angel terbaik!

 

kerana sukar mendapat makanan halal..inilah makanan kami!

kerana sukar mendapat makanan halal..inilah makanan kami!

dsc_3785

 

wajah comel anak-anak penan...

1 Comment (+add yours?)

  1. syahrilkadir
    Nov 07, 2008 @ 20:52:32

    fieha,
    company mesti bangga dengan kegigihan u olls dalam menghasilkan yang terbaik untuk mereka

    yelah, penat orang yang dalam bilik hawa dingin tak sama dengan penat orang yang berhempas pulas kat lokasi

    khabarnya Warga Langit Terbuka sangat mencabar fizikal dan mental ya?

    Takpelah, bukankah kejayaan itu datang dengan harga yang sangat mahal…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: