apa lagila yang tak kena?


entahlah..aku tak tahu apa lagi yang tak kena dengan diri aku ni..

kerja malas…asyik nak enjoy jer..semuanyer gara-gara nak release tension..

itu tak kena..ini tak kena…

rugi jer company bayar gaji aku…aku rasa bersalahpun ada..

tapi aku rasa aku dah takde hati…

agaknya baik aku berhenti,kahwin n jadi suri rumah sepenuh masa…

hurmm..apa pendapat korang?

2 Comments (+add yours?)

  1. 001beautifulcrazy
    Apr 20, 2009 @ 14:30:46

    pendapat saya ialah .. anda kena bersyukur dengan apa yang ada…

    Reply

  2. zahar adnan
    Apr 21, 2009 @ 18:31:02

    mmg best kan…tapi kalau itu tidak membebankan suami…
    hehehehe…sekiranya gaji suami byk riban-riban…ok la…
    tetapi aku rasa mungkin dlm sbulan jer kot seronok dok umah…pastu gelisah sbb boring…heheheheh…ko kn kuat berjalan…hehehe
    jgn marah ea…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: