Semalaman di Phuket!


Kaki aku dah macam nak tercabut ..apa taknya berjalan kat 20 minit dari airport tadi..tapi excited punya pasal kami bertiga gagahi jugak…

Penat berjalan tetiba hilang bila terlihatkan papan tanda di kedai,..yang menawarkan rawatan spa ikan…

25052009(066)

hehe..apa lagi aku .Nora dan Cik Ina dah macam nak terjun je dalam kolam ikan tu..haha

25052009(002)

bestnyer..sebaik je masukkan kaki kami,berebut-rebut ikan kecik tu gigit kaki kami..ala gigit manja gitu..

25052009(008)

25052009(044)

yang peliknya ..ikan tu banyak datang gigit kaki Ina..sebabnya aku pun tak tahu…hehe

dengan bayaran hanya 50baht(rm5),kami dapat menikmati spa itu selama 15minit.

25052009(009)

Hilang lenguh kaki..dan terasa segar semula …apa lagi acara seterusnya ….shoppinggg!

25052009(067)

25052009(069)

25052009(081)

25052009(072)

sampai je di Phuket ni ,tentu sekali kami takkan melepaskan peluang menikmati hidangan Thai asli…

25052009(092)

Image009

Image007

erkk…kenyangnyer..ok dah tibanya kami berangkat pulang ke Malaysia…tetiba..belakang aku di tepuk dari belakang..

“Hei cepatlah ,mana kunci keter,dah lewat ni!” kata Ina..laa rupanyer aku berangan sampai ke Phuket tadi!

haha..rupanya semalaman kami di Central Market jerk..

3 Comments (+add yours?)

  1. 001beautifulcrazy
    Jun 07, 2009 @ 15:50:32

    Ikan tu suka gigit aku sehhhhhh…. agaknya bau wangi kot.

    Reply

  2. syahrilkadir
    Jun 07, 2009 @ 18:44:49

    wwuuuiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooo…ikan kering leh guna tak?

    Reply

  3. sweet
    Jun 20, 2009 @ 19:00:56

    thank for share where i will book cheap hotel

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: