Perempuan dan SEKS!


Teringat cerita  seorang kenalan …ceritanya bermula begini…

“Aduh bengang betullah ,potong stim gua la beb”

.. “Apahal ko ni?..kawan aku ni pun bertanya…

“Awek tu ,pakai punyalah seksi ,badan ..perghh cam biola(haha),nampak rugged”

..”Dah beratus gua habis untuk dier”,tambah mamat ni lagi.

kawan aku tu bertambahlah herannya ..”Aper citer ,ko ni?

“Aku **** dengan dia semalam,baik punya port, sekali respon cam ‘kayu’ jer..dah puas gua hayun,bengang tul! Ade gak pompuan macam tu!”

…kawan aku terlopong sekejap dengar kisah ‘kehampaan’ dier…

“Bro ,perempuan memang macam tu,they need ‘feelings’, setakat ko bagi duit dua tiga ratus then ko nak dapat dia ..mana boleh bro, lelaki dgn perempuan tak sama bro”

mamat tu heran “pasal lak?’ katanya..

‘Aku ingat kalau perempuan tu ****dengan boyfriend dia,..patah katil jawabnya punya marvelous performance!”

si mamat ni tetap tak puas hati..” apa susahnya ,**** tu kan sama jer,bende tu gak yang berlaga!

“Itu tandanya perempuan tu TAK  NDAK kat ko lah bahlol!!…dia terpaksa sebab ko dah spent duit kat dia!”…

..si mamat ni tersengih -sengih dan terkulat-kulat …kui..kui

aku plak tergelak tak hingat dengar cerita kawan aku tu..kah..kah..kah!

.dalam hati respek gaklah kat member aku sorang nie..

syabas bro! ko memang memahami perempuan!

Perasaan dan perempuan memang tak dapat di pisahkan! kui..kui

2 Comments (+add yours?)

  1. syahrilkadir
    Jul 20, 2009 @ 10:38:02

    rasa macam nak komen tapi tak tahu nak komen apa

    hamba fail sikit bab-bab ni

    cuma hamba rasa semua benda kalau dibuat tanpa perasaan memang macam makan tanpa sambal belacan

    terutama bab 18SX ni

    selamat menempuhnya tak lama lagi…InsyaAllah..bahagia hendaknya!

    Reply

  2. Mr. Bye
    Aug 03, 2009 @ 18:36:01

    Erm.. camne ek.. aku ghase mende2 camni kene ada perasaan.. kalau buat dlm keadaan yg tak menyenangkan pun tak menjadi gak.. otak kena tenang maa…!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: