Blog baru!


Maaf,dah lama tak post entry kat sini .

Sebenarnya ,aku sedang  bz dengan kerja ,bz dengan persiapan kawen aku …hehe .Kadang-kadang nak tulis pasal apapun aku tak tahu .

Owh ,sebelum aku terlupa ,aku kini sedang dalam pembikinan sebuah lagi blog aku http://bungabulan-bungabulan.blogspot.com/, aku nak promote sikit pasal blog ni.Hehe..actually blog yang satu lagi ni sengaja aku buat untuk berkongsi idea dengan bakal-bakal pengantin yang akan menempuh hari bahagia ,segala persiapan ,tips dan pengalaman ingin aku kongsikan .

Oleh kerana aku baru develop blog ni ,masih banyak lagi kekurangan .

Apapun, aku menjemput semua blogger yang TIDAK mempunyai penyakit geli-geleman,penyakit poyo dan segala macam penyakit yang tidak suke hal-hal perkahwinan ,untuk melayari blog seperti diatas.

Aku harapkan komen yang membina ,perkongsian idea,kreativiti dan pengalaman blogger dalam perjalanan atau sudah menempuh alam perkahwinan! Pada bakal pengantin ,aku perlukan sokongan korang,bersama merencanakan matlamat dan berusaha menjadikan matlamat itu satu kenyataan!Dari pengantin untuk Pengantin!

Sampai sini untuk kali ini.Bye!

Bungabungabulan aka Fieha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: