William, Rissoto & Hen Party!


A.Razlin belanja makan kat William..katanya dia tak dapat buat ‘Open house’,so dapat belaja makan jelah…
namun ada 3 perkara menarik hati aku malam ni!

1.‘Rissoto’ dan ‘Tukang Makan’ merangkap Organizer

Image259

Image260

2.Mushroom Soup.

makanan fav,aku jika berkunjung ke sini ..

Image261

3.Hen Party!
Hurm …actually aku mulanya tak paham apa maksudnye,tapi kata A.Razlin ,ia macam Bachelorette party ..atau Melayunye..’Party Bujang’lah…hehe.

Kak Lin kata : “Ok gak kalau wat sebelum wedding kau fiha..hehe”

aku:”Kalu org putih leh mabuk-mabuk kak..kita nak wat per,takkan karaoke sambil menari atas meja?

Ina menyampuk: ‘Eh itu kan ,ko selalu buat lah…!” pecah ketawa semua hahaha

Cam best..so aku balik and wat research skit pasal ‘Hen Party ‘ni…so memang ia adalah budaya orang barat, selalunya ia diadakan oleh bakal pengantin untuk rakan-rakan rapatnyer..yela..nak meraikan berakhirnya zaman bujang..kira kala orang melayu ni macam ‘Malam Berinai’lah ..hehe

antara yang aku dapat reserach sikit dari Wikipedia :

“Many different kinds of entertainment are selected, depending on what the organizers think will best please their guest of honor. While notions of a bachelorette party as a night of drunken debauchery persist in some social circles, it is becoming widely seen in America as an opportunity for female bonding.[5] According to etiquette expert Peggy Post, “Whatever entertainment is planned, it should not embarrass, humiliate, or endanger the honoree or any of the guests.”

[2]When held in a private venue, such as the hostess’s home, the party may take any form that pleases the hostesses and honors the bride-to-be. Dinners and cocktail parties, which provide comfortable opportunities for participants to talk or to give intimate advice to the bride-to-be, are common.[2] Other hostesses choose a themed party, such as a “pamper party,” with guests indulging in spa treatments, or a cooking class.[7] While proposing a toast to the bride-to-be is common at most bachelorette parties, some center on drinking games and host male strippers.”

Uihhhh..idoklah teman..tapi kalau nak berparti sambil karaoke..tu memang boleh difikirkan..bukan apa..inilah masa nak spend time dengan kawan-kawan bujang sebelum melangkah ke alam rumahtangga…huh lamenyer tak karaoke..hehe

ermm ada sape-sape yang nak sponsor “Hen Party” gua?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: