Jawatan Baru…


dah lama ku biarkan blog ini bersawang..akhirnya suasan sepi dan kosong di ofis menekan aku menitip entry baru disini….hehe(alasan jer tu ekeke)

Sejak pulang bercuti selama 2 minggu …aku kini kembali..tapi di kejutkan dgn jawatan dan tugasan baru..

Memang kelakar biler aku di tugaskan buat keje ni…’SLOT KOORDINATOR’.,.yelah agaknyer dieorg dah tak tahu nak campak aku kat mana disebabkan faktor kebesaran perut dan kesihatan ‘Ibu mengandung Yang Menawan’ ni  agaknyer..ekeke

Memang kejernyer relaks…jauh sekali dengan bebanan tugas aku masa produce dulu…sampai aku buntu ape bendelah yang aku nak buat ni???

Tapi tghhari tadi akupun nak berguling mendengarkan Si Joyah pun dapat jawatan baru…”Assistant Production Management”..errr aper tuuu..wakaka

Aku dan joyah dah gelak sampai berair mata..katanyer dia akan assist ‘Mr. R’ untuk kerja-kerja PM and jumpe client…”masak Joyah Kak..pasni nak kene amik kelas Bahasa Inggeris la..” kata Joyah, wakaka…aku gelak tak henti..henti..

hai…tapi tulah bile time busy..terasa nak relaks..tp dah relaks macam ni rasa boring pulak..

apa lagi aku pun kembali aktif la dalam facebooking..blogging..segala jadahnyer…ekeke..

tapi hari memang sunyi jer ..tak ramai pun staff …hujan plak tu…aku pun tutup lampu bilik dan menikmati kedinginan hujan dengan …opps luper nak cter..aku dah ada bilik sendiri wakaka..saper yang tgk mesti jeles punyer…haha.

ehh..baby pun menendang pulak!! ekeke gelinyer..ahh..bahagianya!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: